Καλώς ήλθατε στο IL SORRISO!

Το 2011 με αφορμή μια προσωπική στιγμή, τη βάπτιση του πρώτου μας παιδιού, έγινε η αιτία να δημιουργηθεί η ιδέα του IL SORRISO!
IL SORRISO σημαίνει χαμόγελο στα ιταλικά και όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουμε να χαρίζουμε χαμόγελα σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας κάνετε μέρος στη χαρά σας!
Στον γάμο σας, στη βάπτιση του μικρού σας παιδιού οργανώνουμε όλα όσα χρειάζεστε ώστε αυτή η μοναδική μέρα να μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας ως η ωραιότερη στιγμή σας!!! Ξεκινώντας από το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα έως και τον στολισμό αλλα και όλα όσα χρειάζεται ένας κουμπάρος! Στο ύφος, στο θέμα και στα χρώματα που θα επιλέξετε, στήνουμε ένα υπέροχο μυστήριο!!!
Μοναδικές ιδέες χειροποίητων ειδών θα βρείτε και για τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μικροδωράκια για κάθε περίσταση! Περιηγηθείτε στο site μας ilsorriso.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook για να πάρετε μια μικρή γεύση από την γκάμα των προϊόντων μας. Και για να τα δούμε και να τα συζητήσουμε όλα από κοντά επισκεφθείτε τον χώρο μας Λ.Καραμανλη & Αν. Βλάχου 1 στις Αχαρνές.